ΜΥΚΟΝΟΣ
 
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Πλατύς Γιαλός
Οργανωμένη με σύγχρονες ανέσεις, από ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ μέχρι καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ, η παραλία του Πλατύ Γιαλού θεωρείται από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου. Η παραλία είναι μεγάλη, με χρυσαφένια αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά — το ιδανικό μέρος για να περάσετε τις μέρες σας κάνοντας ηλιοθεραπεία και κολυμπώντας. Απολαμβάνοντας μια προνομιακή τοποθεσία, ο Πλατύς Γιαλός βρίσκεται κοντά σε φημισμένες Μυκονιάτικες παραλίες, όπως η Ψαρού, η Παράγκα και η παραλία Paradise.

Ψαρού
Στην παραλία Ψαρού θα βρείτε μια μεσογειακή όαση για να απολαύσετε τη θάλασσα και την κοσμοπολίτικη ζωή. Η παραλία προσελκύει διάσημους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έτσι μπορείτε να δείτε κάθε διασημότητα και VIP που επισκέπτεται τη Μύκονο μέσα στα σμαραγδένια νερά της, στη χρυσή αμμουδιά, αλλά και στο διάσημο beach bar Nammos!
row 2
Παράγκα
Η Παράγκα είναι μια μικρή ειδυλλιακή παραλία, από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου, και βρίσκεται πολύ κοντά στις παραλίες Πλατύς Γιαλός και Paradise, ενώ προσφέρει μοναδική θέα στο νησί της Δήλου.

Paradise
Η παραλία Paradise είναι μια από τις πιο διάσημες της Μυκόνου, με χρυσή άμμο, ομπρέλες και ξαπλώστρες, σμαραγδένια νερά, αλλά και σύγχρονες υποδομές με κέντρα καταδύσεων και θαλάσσιων σπορ. Στην παραλία Paradise, θα βρείτε ακόμη πολλά beach bar & club όπου τα πάρτι ξεκινούν νωρίς το απόγευμα και διαρκούν μέχρι το πρωί.
Petinos Hotel Mykonos
FOLLOW US
Follow us on Facebook Follow us on instagram
Παραλία Πλατύς Γιαλός, PO BOX 116,
Τ.Κ: 84600, Μύκονος, Ελλάδα
Fax. +30 22890-23680
MHTE: 1144KO14A0305400
© 2024 Petinos Hotel Mykonos. All rights reserved. | Πολιτική Προστασίας