ΜΥΚΟΝΟΣ
 
ΧΩΡΑ, Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Στην πόλη της Μυκόνου, επίσης γνωστή και ως Χώρα, θα βρείτε σημαντικά αξιοθέατα, δημοφιλή μπαρ και εστιατόρια, αλλά και τα πιο μοντέρνα καταστήματα. Η αρχιτεκτονική της είναι σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, με κατάλευκα σπίτια που επιδεικνύουν τα βαμμένα σε έντονα χρώματα πόρτες και παράθυρά τους, λαβυρινθώδη γραφικά σοκάκια και ιστορικά παρεκκλήσια.
row 2
Η εκκλησία Παναγία Παραπορτιανή, το Δημαρχείο και το Κάστρο που υψώνεται πάνω από το λιμάνι, είναι κάποια υπέροχα μέρη για να επισκεφτείτε στη Χώρα — και αν είστε λάτρης της ιστορίας και του πολιτισμού, πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε τα μουσεία της πόλης (Αρχαιολογικό, Λαογραφικό και Ναυτικό) στο πρόγραμμά σας.

Μια επίσκεψη στο σύμβολο της Μυκόνου, τους ανεμόμυλους, θα σας μυήσει στο γνήσιο πνεύμα του νησιού, και μια ρομαντική βόλτα στη Μικρή Βενετία το βράδυ θα σας ανταμείψει με μια εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα! Η Μικρή Βενετία είναι μια ειδυλλιακή γειτονιά που χτίστηκε στα μέσα του 18ου αιώνα, όπου οι καπετάνιοι και έμποροι του νησιού, εμπνευσμένοι από την αρχιτεκτονική της Βενετίας, έχτισαν τα αρχοντικά τους με παρόμοιο στυλ και τεχνοτροπία.
Petinos Hotel Mykonos
FOLLOW US
Follow us on Facebook Follow us on instagram
Παραλία Πλατύς Γιαλός, PO BOX 116,
Τ.Κ: 84600, Μύκονος, Ελλάδα
Fax. +30 22890-23680
MHTE: 1144KO14A0305400
© 2024 Petinos Hotel Mykonos. All rights reserved. | Πολιτική Προστασίας