(+30) 22890 22913-22127
ΧΑΡΤΗΣ
ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ:
Άφιξη
νύχτες
ενήλικες
PETINOS MYKONOS BEACH HOTEL.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ (ΣΤΗ ΧΩΡΑ)

Το Petinos Hotel διαθέτει και έναν αριθμό διαμερισμάτων στη Χώρα της Μυκόνου για όσους επιθυμούν διαμονή εκεί όπου χτυπά η καρδιά του νησιού!

Τα κομψά αυτά διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα και προσφέρουν άνετες, ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές στο νησί της Μυκόνου.

Το μεγάλο μέγεθος των διαμερισμάτων είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν άπλετο χώρο και ελευθερία κινήσεων. Αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο καθιστικό και κουζίνα, είναι κλιματιζόμενα και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και έξι άτομα.

Από τη βεράντα, τα κατάλευκα σοκάκια της Μυκόνου αποτελούν ενδιαφέρουσα θέα ασύγκριτης γραφικότητας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας online για ένα διαμέρισμα στη Χώρα της Μυκόνου και θα σας παράσχουμε δωρεάν τη μεταφορά σας από / προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι του νησιού.
 
  * ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα διαμερίσματα βρίσκονται στη Χώρα της Μυκόνου και όχι στην παραλία του Πλατύ Γιαλού όπου βρίσκεται το Petinos Hotel.

* Για το check-in σας θα έρθετε στο Petinos Hotel στον Πλατύ Γιαλό και αφού η διαδικασία ολοκληρωθεί θα σας μεταφέρουμε με ιδιωτικό transfer στο διαμέρισμά σας στη Χώρα.

* Σε αυτόν τον τύπο καταλύματος δεν προσφέρονται πρωινό ή γεύματα.
 

Φωτογραφίες